Entrevista a Marina García

marinaMarina García Romero va nàixer el 4 de juny de 1999. És jugadora i capitana del cadet femení A. Es destaca pel seu talent, sacrifici i compromís. Ha nat evolucionant a passes de gegant i és, sens dubte, una de les jugadores del club amb un gran futur.

  • Com veus a l’equip i quines possibilitats creus que té a la lliga?

Crec que aquest any tenim un molt bon equip. Estem molt compenetrades i tenim moltes ganes de jugar i fer-ho cada vegada millor. En el que va de temporada només hem perdut un partit, però el que realment importa és fins a on podem arribar. Si no deixem d’esforçar-nos, crec que podem aconseguir l’ascens a primera divisió.

  • Quins creus que són els punts forts de l’equip?

A part dels problemes de desconcentració que a vegades patim dins la pista, crec que un dels punts forts, és el recolzament entre totes les jugadores. No va ser difícil adaptar-nos al nou equip i cada vegada ens entenem millor.

  • Com veus la teva evolució en el volei des que vas començar a jugar i com et veus en un futur?

Des que vaig començar a jugar, fa set anys, el canvi en el meu nivell ha estat molt gran, en major part gràcies als entrenador que he tingut i que m’han ensenyat tot el que se. De cara al futur tinc moltes ganes de seguir aprenent i millorant tot el que pugui i poder arribar el més amunt possible dins de les meves possibilitats.

  • Què és el que més t’agrada de jugar a volei?

És difícil triar l’aspecte del volei que més m’agrada, , però suposo que, a part de compartir bons moments amb el meu equip, el que més m’agrada és la sensació d’autosuperació a mesura que em vaig marcant petites metes.

Share