Entrevista a Joan Font

joan_fontJoan Font Carrió va nàixer el 21 de febrer de 2000. És jugador i capità del cadet masculí. La passada temporada va ser jugador de la selecció catalana de volei pista en la categoria infantil i va participar en els campionats d’Espanya de volei platja representant al Club Volei Platja Arenys.

  • Com veus a l’equip i quines possibilitats creus que té a la lliga?

El cadet és un equip amb un gran potencial de grup i amb jugadors d’un gran nivell, però amb dificultat de concentració. Crec que anem molt bé a la lliga i aquesta posició ens afavoreix de cara a les fases. Amb una mica d’esforç, podem arribar més lluny.

  • Quins creus que són els punts forts de l’equip?

L’equip té uns jugadors excel·lents. Els seus punts forts són l’atac i el bloqueig. Però sobretot, si ens concentrem, podem arribar a aconseguir un gran esperit d’equip. Això ens fa ser més forts.

  • Com veus la teva evolució en el volei i com et veus el teu futur?

Crec que des que vaig començar a jugar a volei, he millorat molt i he après moltes coses, però encara tinc que millorar molt. De cara al futur, m’agradaria continuar a l’Arenys i arribar al màxim nivell dintre del club.

  • Què és el que més t’agrada de jugar a volei?

El que més m’agrada del vòlei és poder gaudir dels millors moments amb l’equip i poder divertir-me i aprendre molt en els entrenaments i els partits.

Share