Història

Els Orígens
1992 és l’any de l’esport per excel·lència a Catalunya. Els Jocs Olímpics de Barcelona, i les primeres olimpíades en les que el Voleibol passa a ser Esport Olímpic, donen el tret de sortida perquè es comencin a crear molts clubs i un d’ells va ser el nostre.

La idea neix de la mà de dos professors de educació física de l’escola Joan Maragall, Don José Romero i en Basilio. Tots dos van posar fil a l’agulla i seguits per aficionats com la Salud Fernández, en Toni González i d’altres entusiastes del volei, van obrir el camí cap la instauració del voleibol a Arenys de Mar.

Van trobar un grup de jugadores que practicaven a l’escola i que volien jugar contra equips més forts i federats. Així doncs neix el que serà el Club Voleibol Arenys.

pilotes2

6 de març de 1992 La fundació
L’elecció del nom va ser fàcil ja que va ser el primer club de Voleibol de la vila i tothom volia representar a Arenys de Mar amb il·lusió.

Es va començar jugant al pati de l’escola Joan Maragall i més tard es va aconseguir un acord amb l’ajuntament de la vila per poder entrenar i jugar en el Complex Esportiu.

Les primeres competicions van ser en el Consell Comarcal del Maresme i a l’any següent ja es va disputar la primera lliga de Voleibol federat amb la Federació Catalana de Voleibol.

Durant tota la seva trajectòria el club ha canviat de nom en diferents ocasions, d’equipació oficial, de juntes directives… però el que no ha canviat són les ganes de continuar jugant i formar jugadors i jugadores per què aquests puguin assolir amb el club tots els objectius possibles.

pilotes2

La consolidació
Fins avui dia han estat molts els èxits aconseguits per tots els equips, però la consolidació va arribar amb la permanència del primer equip durant molts anys a la lliga 1ª catalana i poder jugar com a segona classificada de la lliga les fases d’ascens a la Categoria Nacional a Alzira. Tot un èxit amb jugadores formades en la base del club amb la seva majoria.

La clau d’aquest club és la formació de jugadors  des de ben petits ja que així assoleixen millor i més ràpid el nivell de joc desitjat.

Actualment el club disposa de 10 equips, a més a més d’un nou grup de veterans. Tots el grups estan federats i com a base per a futurs professionals, comptem amb tres equips infantils, 2 femenins i un masculí.

Un altre fet a destacar, és la feina que es fa a les escoles amb convenis de col·laboració per treure les joves promeses del Volei Arenys. A hores d’ara ja es comencen a formar en la disciplina del volei nens i nenes a partir dels 10 anys, tot un repte per aquest club.

Share