Entrevista a Belen Belda

belenBelen Belda de Vial va nàixer a Arenys de Mar el 20 de gener de 2001. Va començar a jugar a volei a l’Escola Joan Maragall quan només era prebenjamí i des de les hores no ha parat de jugar, gaudir i augmentar cada dia la seva afició pel volei, tant a pista com a platja. Actualment és jugadora de l’Infantil Femení A, i són primeres a la classificació general, mantenint sèries opcions d’aconseguir l’ascens a primera divisió. L’any passat va jugar al campionat d’Espanya de vòlei platja i enguany a jugat a la selecció provincial de Barcelona aconseguint la medalla de plata i a més a més ha estat convocada per la selecció catalana.

  • Com veus a l’equip aquesta temporada i quines possibilitats creus que hi ha a la lliga?

Em sembla que l’Infantil d’aquest any és un bon equip. Portem molts anys jugant juntes i ens entenem molt bé. Anem bé a la lliga però encar ens qued molt per a millorar. Espero que acabem la temporada el millor possible.

  • Com ha estat l’experiència de jugar un campionat d’Espanya de volei platja?

Va ser una gran experiència. Varem aprendre molt com a jugadores i com a persones. Hi havia molt de nivell però varem gaudir molt jugant i fora de la pista. M’agradaria poder repetir-ho i amb tot el que hem après aconseguir millors resultats.

  • Aquest any has jugat a la selecció provincial de Barcelona, com ho has vist?

Estar a la selecció provincial va ser una gran oportunitat. Encara que no havia jugat mai amb la resta de companyes de l’equip, ens vàrem entendre molt bé. M’encanta jugar amb equips d’alt nivell ja que ens ajuda a pujar el nostre rendiment. Gràcies a la Carla i al nostre equip vàrem aconseguir arribar a la final i encara que vàrem perdre vàrem sortir amb la sensació d’haver guanyat molt.

  • Quines són les teves fites de cara al futur?

Seguir entrenant i jugant amb les mateixes ganes que tinc ara. Millorar tècnicament i dintre de les meves possibilitats arribar el més lluny possible.

Share