El sènior masculí a les fases d’ascens a primera nacional

Aquest darrer cap de setmana el sènior masculí es va desplaçar a Saragossa per a disputar la fase d’ascens masculina del Grup B a primera nacional.
L’equip, campió del play off català, va començar les fases el divendres amb una còmoda victòria per 3 sets a 0 davant el CD Judesa. A la tarda però van perdre per 1 set a 3 davant el Café es Pop CV Manacor.
El dissabte al matí amb els ànims renovats i disposats a donar-ho tot, van tirar endavant un complicat partit contra el Paterna Liceo Leonés, emportant-se la victòria per 3 sets a 2 amb un partit vibrant i emocionant fins a l’últim punt. Això els va classificar directament per a les semifinals que es van jugar a la tarda.
La semifinal la van disputar contra el Leleman VB València, un equip que es va reforçar amb jugadors de categories superiors expressament per aquestes fases, i es va perdre per 3 sets a 0.
Tot i això, els ànims no van decaure i va servir per animar més a l’equip, que ho va donar tot diumenge, en la lluita per la tercera posició contra el C.V. Eivissa, per acabar guanyant el partit en un ajustat 3-2. Això els va permetre assolir la tercera posició general entre vuit equips aspirants.
Enhorabona a tot l’equip!!!
Som Vòlei!
Som Verds!

Share