El Júnior Masculí Campió de la Copa d’Espanya

Els nois del Júnior Masculí han quedat Campions de la Copa d’España en la seva categoria després de disputar una emocionant final vs. el Club Voleibol Zaragoza.

Els nois han fet una gran competició guanyant tots partits disputats i no perdent cap set fins a la final, en la que els nois de Saragossa no els van donar treva, emportant-se el primer set i atacant molt fort en el segon, però després d’un doble canvi per part de l’equip rival, l’entrenador Jorge Silva, el va saber aprofitar capgirant el marcador i així forçant el tie-break, on finalment els nostres nois es van imposar aconseguint el partit i el Campionat. Enhorabona a tots!!!

Per altra banda, les noies del Júnior Femení també van disputar la Copa d’España acabant en la 10a posició. Moltes felicitats, noies!

En definitiva, han estat quatre dies molt intensos amb molts partits per jugar, molts nervis i moltes emocions. Sens dubte una gran experiència per als Júniors Masculí i Femení.

Voldríem agrair sobretot a les famílies que han acompanyat les noies i els nois i ens han mantingut informats en tot moment de l’evolució dels partits aportant imatges i passant els partits en línia. Moltes gràcies!!

Finalment, resta per agrair als organitzadors de la competició la bona feina feta, no és fàcil organitzar un esdeveniment d’aquestes dimensions!!!

Som Vòlei! Som Verds! Som Vòlei Arenys!

Share